Vul hier je gegevens
in en wij nemen contact met je op.

Ervaringen


"Naast een boost theoretische kennis heb ik mij ook persoonlijk vlak enorm ontwikkeld! Ik kan het iedereen aanraden"
Jarno Kwakkel, International Business and Enterprise, University of South Wales"An experience for life! "
Erik van Dongen, International Business and Enterprise, University of South Wales"In Nederland zijn er een beperkt aantal universiteiten voor mijn vakgebied. In Groot-Brittannie is er een groot aanbod met specialisme"
Wilhelm Kanis, MSc Civil and Structural Engineering"Buiten financieel aantrekkelijk voegt een buitenlandse master echt iets toe. Je springt tussen de massa uit met je cv wat zeker in deze tijd zeer belangrijk is."
Erik de Groot - MSc International Business & Enterprise"Ik heb de service van Go4Master als bijzonder plezierig ervaren. Ik kon bij Go4Master terecht voor vragen en onduidelijkheden."
Robert Visser - MSc International Business & Enterprise"Men is bij Go4Master ervaringsdeskundige, wat mij heeft geholpen in het maken van de juiste keuze"
Raymond Huijgen, MSc International Business and Enterprise"Ik heb een geweldig jaar gehad op sociaal vlak. Vrienden gemaakt voor het leven en een echte UNI EXPERIENCE die ik in Nederland nooit heb gehad. "
Wietske Hooghiemster - MSc E-Marketing & Social Media


 

“Ik heb de service van Go4Master als bijzonder plezierig ervaren. Ik kon bij Go4Master terecht voor vragen en onduidelijkheden.” 

Robbert Visser – MSc International Business and Enterprise
 
 
“Men is bij Go4Master ervaringsdeskundige, wat mij heeft geholpen in het maken van de juiste keuze”
Raymond Huijgen – MSc International Business and Enterprise
 
 

“Dankzij de master en mijn tijd bij de Middlesex University heb ik veel connecties hier in London.”

Wietske Hooghiemster - MSc E-Marketing & Social Media
 

“Ik heb de hulp van Go4Master ingeschakeld omdat de oprichters zelf ervaring hebben met studeren in Groot Brittannië.”
Diana Dijk – MSc International Business and Enterprise
 


“Wat een studie in het buitenland je nog meer oplevert is een internationale vriendenkring en een geweldige ervaring om nooit te vergeten.”

Niels de Jong – MSc International Business and Enterprise
 

“Een succesvolle afronding van je master is natuurlijk belangrijk, maar onderschat de waarde van de (internationale) ervaring naast je studie niet!”
Robbert Visser – MSc International Business and Enterprise
 


“Buiten financieel aantrekkelijk voegt een buitenlandse master echt iets toe. Je springt tussen de massa uit met je cv wat zeker in deze tijd zeer belangrijk is.”

Erik de Groot – MSc International Business and Enterprise
 

“Go4master hielp bij in praktische zaken toen daar behoefte naar was, maar voor mij was de steun en advies van Go4master meer een bevestiging dat ik met het juiste bezig was.”
Jay Chung – MSc International Business and Enterprise
 

“Er was volop steun vanuit de universiteit zelf, de studententijd was een van de beste tijden van mijn leven en Groot Brittannië is buiten alles een geweldig land.”
Erik de Groot – MSc International Business and Enterprise
 


“Go4master heeft het hele proces voor mij een stuk makkelijker gemaakt. Als ik een vraag had, even mailtje gestuurd en al snel had ik een antwoord.”

Lobke de la Ruelle – MChiro Chiropractic 
 

“Ook in de tijd dat ik net in Groot-Brittannië was, heeft het me erg goed gedaan om met andere Nederlandse studenten in contact te komen via Go4master.”
Jessica Bouwman – MChiro Chiropractic
 

“Ik heb het afgelopen jaar me hier echt kunnen vermaken en ik kan niet wachten op alles wat de komende drie jaar mij nog te bieden hebben.”
Lobke de la Ruelle – MChiro Chiropractic
 

 “In Nederland zijn er een beperkt aantal universiteiten voor mijn vakgebied. In Groot-Brittannië is er een groot aanbod met specialisme”
Wilhelm Kanis - MSc Civil and Structural Engineering
 
 

“Ik ben ontzettend goed geholpen door Go4Master. Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en bieden een snelle service. Last but not least, Zij wisten mij enthousiast te maken en dat was het belangrijkste.”

Wietske Hooghiemster - MSc E-Marketing & Social Media
 

“Go4master heeft ervaring in het buitenland en specifiek op de universiteit waar ik heb gezeten. Ze hebben het zelf ervaren en dat heeft zeker een meerwaarde”
Wilma Ruiter - MSc Civil and Structural Engineering 
 

“Je leert niet alleen op je vakgebied, maar ook wat betreft taalvaardigheid. Je ontmoet vele culturen, je wordt ondernemender en in mijn geval woon je in een heel mooie omgeving”
Colin Pelleboer - MSc International Communication

 

 

 

Ja, ik wil studeren in het buitenland!

Go