Vul hier je gegevens
in en wij nemen contact met je op.

Gratis Hulp Bij Het Volgen Van Een Master In Verenigd Koninkrijk

Vragen over studeren in het buitenland?
Wij geven gratis advies en beantwoorden al je vragen over het volgen van een Master studie in Groot Brittannië/ Verenigd Koninkrijk. Dat doen we vooral omdat we het leuk vinden om studenten te helpen die net zo ambitieus en internationaal georiënteerd zijn als wij. Wij weten in welke positie je zit en helpen je daarom graag met het maken van de juiste keuzes.

Wie betaalt ons
Voor (Britse) universiteiten is het belangrijk om internationale studenten op te leiden. Dit wordt gezien als een verrijking van de cultuur en de opleiding. Daarom ontvangen wij een vergoeding van de universiteiten die wij vertegenwoordigen. Zij betalen ons om Nederlandse studenten te vertellen over de studiemogelijkheden in het Verenigd Koninkrijk. De universiteiten die wij vertegenwoordigen kennen we persoonlijk en bezoeken we ieder jaar.

Gratis advies over studeren in het buitenland
Je hoeft bij ons dus niet te rekenen op een factuur. Waar je wel op mag rekenen is een duidelijk en eerlijk antwoord op al jouw vragen over het volgen van een master in het Verenigd Koninkrijk. Naast dit gratis advies hebben wij toegang tot de systemen van de universiteiten die wij vertegenwoordigen. Dit betekent voor jou dat jij via ons je sneller kunt aanmelden en ook eerder reactie krijgt.

Meer over onze voorwaarden en Privacy Policy weten? Klik hier.

Stel ons al je vragen en kies ook voor een wereldse studietijd! Je kunt ons bereiken via ons contact formulier of door een mail te sturen naar info@go4master.nl

 

 

Ja, ik wil studeren in het buitenland!

Go