Vul hier je gegevens
in en wij nemen contact met je op.

Life As An International Student Algemeen

Jouw leven als internationale student

Het leven van een internationale student staat vooral in het teken van genieten van een unieke ervaring. Natuurlijk ben je ook druk met studeren, maar er worden ook voldoende activiteiten georganiseerd om het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Jij stort je vooral in het internationale studentenleven waardoor je mensen uit de hele wereld leert kennen. Een vriendengroep is al snel ontstaan. Het is ook vooral gezellig met een stamkroeg, club, sportschool en park in de buurt.

Jouw studententijd in Engeland en het succes ervan wordt misschien wel voor het grootste gedeelte bepaald door de studentenstad en omgeving waar jouw universiteit is gevestigd. Daarom is het van groot belang heel goed te kijken naar wat een omgeving en studentenstad te bieden hebben. Je zult zien dat elke studentenstad zijn eigen specifieke activiteiten biedt, echter het Engelse studentenleven is in welke studentenstad dan ook werelds. 

 

"Ik heb een geweldig jaar gehad op sociaal vlak. Vrienden gemaakt voor het leven en een echte UNI EXPERIENCE die ik in Nederland nooit heb gehad. " 
Wietske Hooghiemster - MSc E-Marketing & Social Media

 

“Wat een studie in het buitenland je nog meer oplevert is een internationale vriendenkring en een geweldige ervaring om nooit te vergeten.”

Niels de Jong – MSc International Business and Enterprise

"An experience for life! " 
Erik van Dongen - MSc International Business and Enterprise
 

Ja, ik wil studeren in het buitenland!

Go