Vul hier je gegevens
in en wij nemen contact met je op.

Privacy Policy

GO4MASTER

Go4master hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Go4master houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Go4master zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens worden door Go4master verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/vragen betrekkend op het studeren in het Buitenland;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht;
  • Het informeren d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht, aanmelding bij een van onze partner universiteiten. 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Go4master de persoonsgegevens beschreven in het Go4master aanmeldingsformulier van u vragen. Voor antwoord op algemene vragen die via onze website of email aan ons worden gesteld kan Go4master de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Vooropleiding;
  • Interesse gebied vervolgstudie.

Wij bewaren uw gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor wij uw gegevens verwerken en niet langer dan wettelijk is toegestaan in ieder geval gedurende de looptijd van het contact met Go4master.

VERWERKING VAN BIJZONDERE PERSOONSGEGEVENS

Go4master verstrekt bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u, alleen aan anderen binnen het Go4master team  indien zij de gegevens voor de uitvoering van hun werkzaamheden nodig hebben.

VERSTREKKING AAN DERDEN

De gegevens die u aan ons geeft verstrekken wij uitzonderlijk aan de universiteiten waarvoor u ons gevraagd heeft uw aanmelding in te dienen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

BINNEN DE EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

MINDERJARIGEN

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

BEWAARTERMIJN

Go4master bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

BEVEILIGING

Go4master neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van Go4master verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Go4master.

 

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken

KLACHTEN OF VRAGEN

Mocht u een klacht of vragen hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

VRAGEN

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

VERKLARING ONDERTEKENEN

Wanneer u gebruikt wilt maken van onze gratis dienstverlening, willen wij u vragen om het volgende bestand in te vullen, te ondertekenen en als een PDF-bestand naar ons toe te sturen. Alleen met deze ondertekende verklaring stelt u ons in staat om met uw gegevens te werken en u (eventueel) voor een Masteropleiding in het Verenigd Koninkrijk. 

FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING

Go4master heeft Erik van Dongen aangewezen als functionaris gegevensbescherming. Hij is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Erik@go4master.nl

Ja, ik wil studeren in het buitenland!

Go