Vul hier je gegevens
in en wij nemen contact met je op.

Toelatingseisen

Toelatingseisen: eenvoudiger dan Nederlandse Master

Veel studenten die graag naar Engeland afreizen voor een masteropleiding laten zich afschikken door de toelatingseisen. Dat is vreemd, want die verschillen niet van de Nederlandse toelatingseisen. Sterker nog, die zijn eenvoudiger dan in Nederland, want je hoeft geen Pre-master opleiding te volgen. Dat scheelt een jaar studeren en een jaar studiekosten.

Studeren in Verenigd Koninkrijk
Jij wordt als Nederlander, en dus lid van de Europese Unie, beschouwd en gezien als een lokale student. Hierdoor gelden dezelfde toelatingseisen als bij een student uit Engeland. Je hebt ook geen visum nodig om in het Verenigd Koninkrijk te studeren.  

Bachelor diploma binnen?
Wanneer jij in het bezit bent van een Nederlands Bachelor diploma, of deze voor de start van de Engelse master nog ontvangt, dan ben je bevoegd in Engeland je master (MSc of MA) te halen. Aangezien de voertaal uiteraard Engels is ben je nog wel verplicht om een Engelse taaltest (Toefl of IELTS) af te leggen. De scores die behaald moeten worden verschillen per universiteit, neem hiervoor contact met ons op. 

Master in 1 jaar
Uiteraard moet de richting van de gekozen master wel in het verlengde liggen met jouw afgeronde Bachelor studie. Hoewel veel universiteiten hier erg flexibel in zijn. Je kunt altijd contact opnemen met Go4master en wij vertellen je graag tot welke master jij wordt toegelaten.

Aanmelding verzorgen
Samengevat kan Go4master jouw complete aanmelding gratis verzorgen! Neem contact met ons op voor de specifieke toelatingseisen en de aan te leveren documenten via ons aanmeldformulier.

Aanmeldingsproces

Zoals je ziet zijn de toelatingseisen niet zwaar en de papieren rompslomp blijft uit. Neem daarbij de gratis service van Go4master en je zit voor je het weet in Engeland voor een geweldige studententijd. Omdat wij goede afspraken hebben met de universiteiten verloopt het aanmeldingsproces zeer snel.

Klik op de onderstaande universiteiten om meer te weten te komen over de toelatingseisen. 

       

     

Ja, ik wil studeren in het buitenland!

Go