Vul hier je gegevens
in en wij nemen contact met je op.

Kosten Algemeen

Een Master in het Verenigd Koninkrijk lijkt duur, maar dat valt ontzettend mee. De kosten van het studeren bij de universiteiten die wij vertegenwoordigen verschillen. Studeren in Wales is wel voordeliger dan in Engeland. Dat komt omdat de subsidies (tuition fees) die de universiteiten ontvangen enorm varieert.

Kosten levensonderhoud
Daarnaast zijn de kosten van levensonderhoud en accommodatie erg van belang. De locatie van de universiteit en je kamer is daarin natuurlijk belangrijk, middenin London is het leven nu eenmaal duurder dan in het dorp Treforest in Wales.

Maak een kostenoverzicht
Het is belangrijk om vooraf een inschatting te maken van het budget dat je te besteden hebt. Dat kun je aanvullen met behulp van subsidies en/of bijbanen. Zo kom je tijdens je studie niet voor onaangename verrassingen te staan. Onder het menu kosten vind je een specifiek overzicht van de kosten per universiteit, zodat je aan de hand daarvan kunt begroten wat de studie in het buitenland ongeveer gaat kosten. Ook informeren wij je hier over de specifieke mogelijkheden tot het ontvangen van subsidies, want ook dat verschilt per universiteit.

Klik op de onderstaande universiteit om meer te weten te komen over de kosten. 

       

     

Ja, ik wil studeren in het buitenland!

Go